Skip to content

YouGov - Allt du behöver veta om att tjäna pengar med YouGov.

Börja tjäna pengar idag

Registrera dig på 20 sekunder!

    Vi värnar om din information. När du registrerar dig på Surveyland accepterar du vår integritetspolicy. Läs vår sekretess- och cookie policy.

    YouGovv

    Du kan tjäna pengar på dina åsikter!

    Yougov har över 6 000 000 användare i 38 länder. YouGov gör undersökningar på uppdrag av andra aktörer som företag och myndigheter. Dessa undersökningar görs för att ge beslutsunderlag till dessa aktörer. Om de vill ändra eller förbättra något för dig som konsument vill de har underlag för det. Utan dina åsikter från dessa undersökningar blir de tvungna att bara gissa. I och med den vikten som läggs på dessa undersökningar, och resultaten de ger är de villiga att betala dig för din åsikt.

    Är YouGov en bluff?

    Nej, YouGov är en välkänd undersökningspanel  och ingen bluff. Du tjänar pengar online i utbyte mot  att du gör marknadsundersökningar hos dem.

    Vi har den här frågan då det finns en massa aktörer på marknaden som är mindre ärliga. Det finns vissa som vill att du ska betala för listor, eller försöker lura dig på något annat sätt. Vi på SurveyBee har dock endast med legitima undersökningar, så du behöver inte oroa dig.

    YouGov-spel

    Vad är YouGov-spel? För att göra gemenskapen ännu mer spännande har vi lagt till en Spelcentral där du kan få din dagliga dos av roligt! Vissa spel är tillgängliga varje dag medan andra bara dyker upp under en begränsad tid.

    Var hittar jag YouGov-spelcentralen?

    Du hittar Spelcentralen genom att klicka på ”Spel” i menyn till vänster. Alla tillgängliga spel visas där, så känn dig fri att delta i de du älskar. Nya spel läggs till hela tiden! Se till att besöka ofta så du inte missar något!

    Kan jag tjäna poäng genom att spela spel?

    Ja, vissa spel ger dig poäng medan andra bara är för skojs skull. Se alltid till att hålla ett öga på Spelcentralen eftersom vi ibland lanserar spel som ger dig chansen att vinna stort. Men du vet vad det bästa är? Alla spel belönar dig med en ROLIG stund! Är inte det fantastiskt?

    BELÖNINGAR
    • Lotteri – Här kan du få byta in dina poäng mot lotteri, där du kan vinna priser med värde upp till 10 000 kr.

       

    • Lyxpresentkort – Lyxpresentkort kan du byta in mot presentkort hos flera olika butiker, som till exempel: Zalando, Nelly.com, iTunes och många fler.

    Vad är minsta utbetalningen?

    Minsta utbetalningen är ett lyxpresentkort på 150 kr, för 2 000 poäng.

    Hur lång tid tar en genomsnittlig undersökning?

    En undersökning brukar normalt vara mellan 5-15 minuter.

    Mobilapp

    De har en mobilanpassad hemsida men också en app till både Android och IOS. Deras app är snygg och lättanvänd. Du kan även få notifikationer i appen när nya undersökningar är tillgängliga.

    Hur fungerar betalda undersökningar hos YouGov?

    Hos Yougov får du poäng varje gång du gör en undersökning. Dessa poäng kan du byta in mot belöningar. Innan varje undersökningar är det ofta några frågor för att se om du passar in på profilen de letar efter. Skulle du inte göra det så avslutas undersökningen, och du får vänta på nästa.

    Hur mycket pengar kan man tjäna hos YouGov?

    Det finns flera faktorer som påverkar hur mycket pengar du tjänar hos Yougov, men ju fler undersökningar du gör, desto mer pengar kan du tjäna. Förutom det så har också längden på undersökningarna inverkan på hur mycket du kan tjäna, ju längre undersökningen är desto större är belöningen.

    Sedan finns det också saker som är utom din kontroll, till exempel om du tillhör målgruppen för undersökningarna och hur många undersökningar du får. I och med det så är betalda undersökningar inget du kan se som en huvudsaklig inkomst då det helt enkelt är för oregelbundet. Men det är det perfekta sättet att tjäna pengar på sidan om. Och ju fler undersökningsföretag du går med hos, destor mer pengar kan du tjäna!

    Läs flera recensioner av undersökningspaneler

    Ipsos

    • Få pengar eller presentkort.
    • Bli belönad med presentkort från Paypal, Zalando, H&M.
    • Omvandla poäng till pengar eller presentkort.

    Toluna Surveys

    Toluna

    • Få pengar eller presentkort.
    • Bli belönad med presentkort från Paypal, Zalando, H&M.
    • Omvandla poäng till pengar eller presentkort.

    Valued Opinions

    • Få pengar eller presentkort.
    • Bli belönad med presentkort från Paypal, Zalando, H&M.
    • Omvandla poäng till pengar eller presentkort.

    M3 Panel

    Comming soon!

    OpinionWorld

    • Få pengar eller presentkort
    • Bli belönad med presentkort från Paypal, Zalando, H&M
    • Omvandla poäng till pengar eller presentkort.

    Åsiktstorget

    Comming soon!

    YouGov

    • Få pengar eller presentkort
    • Bli belönad med presentkort från Zakando, McDonalds, H&M
    • Omvandla poäng till pengar eller presentkort.

    GFK ConsumerScan

    Comming soon!