Skip to content

Tjaena Pengar snabbt - Tjäna pengar på undersökningar online

Börja tjäna pengar idag

Registrera dig på 20 sekunder!

    Vi värnar om din information. När du registrerar dig på Surveyland accepterar du vår integritetspolicy. Läs vår sekretess- och cookie policy.

    Tjäna snabba pengar med undersökningar på nätet

    Alla har en åsikt och du kan bli belönad för din egen genom att börja göra undersökningar online. På så vis kan du låta företagen få reda på vad du tycker om deras produkter och därmed influera hur deras framtida produkter kommer att se ut. Fördelarna med att göra undersökningar är många. Nedan finner du tre av de främsta:

    • Undersökningar är ett bra sätt att tjäna pengar snabbt online. Bli belönad enbart genom att dela dina åsikter. Få pengar via PayPal eller få presentkort från några av Sveriges mest populära butikskedjor. Att göra undersökningar kan vara ett perfekt sätt att tjäna pengar snabbt på fritiden!
    • Undersökningar är helt tidsflexibla. Du kan göra undersökningar när som helst på dagen. Det här betyder att du kan göra dem när det passar dig bäst. I och med att du gör dem på nätet kan du också göra dem var du vill, du kan till och med arbeta ifrån sängen om du så vill.
    • Vem som helst kan göra undersökningar. Det finns inga krav eller kvalifikationer på vilken som kan göra undersökningar. Det spelar ingen roll ifall du är ung eller gammal, man eller kvinna, student eller pensionär. Alla kan göra dem! Allt du behöver göra är att vara dig själv och svara på några frågor. Att göra undersökningar online kan därför vara ett bra sätt att tjäna extra pengar snabbt oavsett vem du är.

    Gör du undersökningar online så betyder det att du kommer få invitationer till enkäter direkt i din e-post. Genom att bara trycka på en länk tas du sedan till själva enkäten. För varje enkät du svarar på så blir du belönad, ofta i form av poäng som sedan kan växlas in mot bland annat pengar eller presentkort. Undersökningar kan vara en mycket bra källa att ha som en kompletterande inkomst, något du kan göra hemifrån efter ditt eget schema.

    De olika undersökningspanelerna som vi samarbetar med belönar dig på olika sätt. Några belönar dig med pengar, några med presentkort, och några med en kombination av de båda. Det är också vanligt att du kan växla in dina poäng mot deltagande i lotterier där premier lottas ut med jämna mellanrum, ofta en gång i månaden.

    Hur mycket kan du tjäna?

    Innan du börjar göra undersökningar på nätet är det bra att du har rätt ställda förväntningar. Att svara på undersökningar är inte som ett vanligt jobb, det ger ingen fast timlön. Undersökningarna du får skickade till dig kan också komma under oregelbunda tider vilket gör att du inte kan lita på att ha en fast inkomst. Du kommer inte bli rik på att göra undersökningar, men däremot kan du tjäna lite snabba pengar på fritiden!

    Hur mycket du kan tjäna beror till stor del på vilken typ av undersökning du svarar på och hur lång tid den tar att göra. Den tid och det arbete du lägger ner på undersökningar är den viktigaste faktorn som avgör hur mycket du tjänar i slutändan. Ju fler undersökningar du tar, desto mer kan du tjäna. En undersökning tar i regel 5 – 30 minuter att slutföra och ju längre tid en undersökning tar, ju mer får du typiskt i belöning. För speciella undersökningar såsom personliga intervjuer eller produkttester finns det ännu mer pengar att tjäna.

    Du kommer som sagt inte att bli rik på att göra undersökningar på nätet. Du kommer däremot att kunna tjäna extra pengar snabbt, eller få presentkort till några av Sverige största butikskedjor. Om du gillar att svara på frågor och dela din åsikt (framförallt ifall du gillar att dela din åsikt för pengar, presentkort eller andra typer av gåvor), så är betalda undersökningar på nätet ett bra alternativ för dig. Något du kan tjäna pengar på online när du har lite ledig tid över.

    Få betalt för undersökningar online med Betalda Undersökningar. Gå med nu och tjäna pengar från bekvämligheten av ditt eget hem. Registrera dig gratis idag!

    Anmäl dig till olika undersökningssajter på Surveyland

    Här på Surveyland.se har du möjlighet att anmäla dig till olika undersökningssajter som alla gör undersökningar på nätet. Vi har samlat de bästa och mest pålitliga undersökningspaneler i Sverige. Det är enkelt för dig att se och jämföra mellan de olika undersökningssajterna innan du väljer dem som intresserar dig mest. Dessa sajter letar efter personer som dig för att svara på deras enkäter, och eftersom din tid är dyrbar är de villiga att betala dig för den!

    Att anmäla sig är enkelt!

    • Anmäl dig här på Surveyland och välj de undersökningssajter som verkar intressanta.

    • Fullfölj registreringen på de sajter du har valt och fyll i din grundläggande personliga information.

    • Fyll i de kompletterande profilfrågorna om dig själv. Genom att göra detta så får du enbart undersökningar som är relevanta just för dig.

    • Fortsätt att göra undersökningar och samla poäng. Ju mer tid du lägger ner på undersökningar, desto mer poäng kan du samla.

    • Växla in din poäng mot pengar via PayPal eller presentkort från några av Sveriges mest kända butiker.

    Tips för att tjäna snabba pengar på undersökningar

    En separat mejladress gör det enklare för dig att hålla koll på vilka undersökningssajter som skickar dig enkäter. Många undersökningssajter belönar de deltagare som alltid svarar på utsända undersökningar. Därmed ökar dina chanser att tjäna pengar på enkäterna. Dessutom slipper du ha ett berg av enkäter i inkorgen varje gång du kollar din mejl.

    Presentkort är en vanlig form av belöning när du delar i undersökningar på nätet. Tyvärr måste de ofta utnyttjas inom en begränsad tidsperiod. Du kan inte lösa in ett presentkort när utgångsdatum har passerat. Därför är det så viktigt att lösa in presentkorten i tid, så du verkligen får betalt för din insats.

    Det är en god idé att skriva ner vilka undersökningar som du deltar i. Den främsta anledningen är givetvis så att du vet att du blir betalt för de enkäter du svarar på. Oavsett om du varje dag deltar i marknadsundersökningar, eller om det är mer av ett extrajobb, bör du hålla koll på vad du har genomfört. På så vis kan du hålla koll på de undersökningar som bäst lönar sig att delta i, och välja framtida enkäter utifrån detta.

    Om du någon gång har problem med en undersökning, ska du rapportera detta. Många svenska undersökningssajter har Facebook och Twitter, där de snabbt kan svara på frågor och klagomål. Skicka in din fråga eller klagomål på företagens sociala medier för att snabbt få hjälp.

    Många undersökningssajter ger en belöning till de som tipsar sina vänner om tjänsten. Hjälp dina vänner att tjäna pengar online, samtidigt som ni nu kan göra undersökningarna tillsammans! Många undersökningssajter har en uttagsgräns för när du kan lösa in dina belöningar. Om du är nära en viss poängpott kan detta vara en annan god anledning till att tipsa dina vänner. En referens, så får du tillgång till de belöningar som väntar runt hörnet!